kabel internal 2468 26AWG karo konektor XH

kabel internal 2468 26AWG karo konektor XH

We nyuplai 2468 26AWG XH2.5 kabel sabuk kualitas dhuwur karo ROHS/ISO/UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

1. kabel listrik harness kanggo homeappliance kabel internal elektronik 2468 26AWG karo konektor XH


Nomer Model:2468 26AWG XH2.5

Aplikasi:Piranti omah, kabel komputer
jeneng produk:2468 26AWG Wire harness kanggo homeappliance internel wiring
Gaya:Kabel Flat UL2468 Kab
Warna kawat:disesuaikan
dawa:disesuaikan
Layanan:OEM
Wire gauge:28-24AWG
Sertifikasi: ISO9001/ROHS/CE
Standar:standar internasional
Ekspres:DHL, Fedex, UPS, TNT, Pos

Konektor:XH/PH/JC25/SM/JC20/SAN......



2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL




3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya




Panas Tags: kabel internal 2468 26AWG kanthi konektor XH, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk