M8 3 inti Male Female Waterproof Wire Harness Kanggo SM 2.5 Kabel Kanggo mancal

M8 3 inti Male Female Waterproof Wire Harness Kanggo SM 2.5 Kabel Kanggo mancal

YDR pasokan Kendaraan listrik sirah anti banyu M8 plug anti banyu konektor anti banyu konektor cilik anti banyu.Small anti banyu plug, bisa nggawe mobil listrik, skuter, imbangan mobil sambungan luwih trep, anti banyu kinerja kelas apik

Detail Produk

M8 3 Inti

Wire Gauge Kab UL1007 24AWG
Layanan OEM ODM
Merk YDR
Konektor m8 3 inti SM 2.5
Aplikasi Sepeda Motor
dawa 150 mm 100 mm
Sampel kasedhiya

1.High kateguhan clamp claws: High kateguhan tightening, ngiyataken kinerja anti banyu kanggo akselerasi sawetara kabel rolas, karo nyenyet sirah Déwan wektu-nyimpen penak.

2.Slot kertu sealing sing kandel lan anti banyu: Desain alur kertu sealing elastis sing dhuwur, tension tetep sealing kuwat apik, kanggo mesthekake nggunakake safety kabel lan anti banyu.

3.PVC materi tahan geni: lumahing padhang, hard lan nyandhang-tahan, lan kabèh awak kunci resik lan Gamelan, tanpa pori.







Panas Tags: M8 3 inti Male Female Waterproof Wire Harness Kanggo SM 2.5 Kabel Kanggo Bike, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk