Harness Kawat Daya Forklift Wanita Pria

Harness Kawat Daya Forklift Wanita Pria

SIN80A 160A 320A Seri 150 V Male Female Kabel, REMA seri SIN160A 150 V listrik forklift pengisian plug, kepala pria dan wanita. Nihan plastik digawe saka bahan mentahan PA6 injeksi ngecor kualitas dhuwur, geni retardant V0 kelas, suhu resistance -40â~115â, karo CE, UL, sertifikat ROHS. Terminal kontak konduktif logam lan jarum sinyal dilapisi perak lan nduweni konduktivitas dhuwur.

Detail Produk

 Rated saiki: 80A

 

Tegangan Rated: 150V

 

Bahan isolator: PA6

 

Fire retardant: UL 94V-0

 

Tahan panas: - 35 â ~ 110 â

 

Bahan kontak: tembaga berlapis perak

 

Lanang lan wadon: Kepala wadon

Panas Tags: Harness Kawat Forklift Wanita Pria, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk