Molex 369200502 Socket Receptacle 1.2mm Pitch Wire Harness Kabel Kanggo Kamera

Molex 369200502 Socket Receptacle 1.2mm Pitch Wire Harness Kabel Kanggo Kamera

Kita nyedhiyakake Molex 369200502 Kabel Harness Wire kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk


Molex 369200502 Majelis Kabel Wire Harness


Jeneng produk Molex 1.2mm pitch wire harness
Layanan OEM lan ODM
Merk YDR
Konektor Ngatur
Kawat UL1571 28AWG OD 0.6mm
Kawat Length 120 mm
Aplikasi elektronik
Sampel kasedhiya
warna ireng



Panas Tags: Molex 369200502

Kirim Enquiry

Related Produk