Molex 43025-1600 Twisted Wire Harness Kabel

Molex 43025-1600 Twisted Wire Harness Kabel

Plug 3.00mm pitch Micro-Fit 3.0 series wire-to-wire double row plug (seri 43020) lan soket (seri 43025) crimp enclosures mbentuk Sistem konektor daya sing kompak lan dhuwur sing unik lan low-density sing bisa nggawa nganti 5.0 A saiki. Iki 3.00mm pitch Micro-Fit 3.0 plug lan soket crimp housing wis maju ngunci kanggo sambungan aman lan kanthi polarisasi kanggo nyegah mismatches. Kajaba iku, konektor plug seri Micro-Fit 3.0 43020, nomer Part 43020XX00, nduweni kuping sing dipasang kanggo aplikasi pemasangan panel. Perumahan plug crimp seri Micro-Fit 3.0 43025 kompatibel karo omah plug crimp seri 43020 lan nggunakake kontak soket seri 430230 utawa 46 . 43020 crimp plug omah nggunakake 43031 seri crimp pin kontak.

Detail Produk

Jeneng produk
Kabel Molex 43025-1600
Merk
YDR
Layanan
OEM ODM
Wire Gauge Kab
20AWG / 0.5sq
Dawane kawat
180 mm
Terminal
Molex 43030-0001


Material - Metal Kuningan Material - Plating Mating Gold Material - Plating Termination Material Tin - Resin Suhu Dhuwur Thermoplastic Bobot Net 3,425/g Jumlah Larik 2 Orientasi Sudut Kanan PCB Locator Ya PCB Retensi Ya PCB Ketebalan - Dianjurake 1.60mm Packaging Tipe Embossed Tape ing Reel Pitch - Mating Interface 3.00mm Plating min - Mating 0.762µm Polarized to PCB Ya Diselimuti Full Stackable Ora Ana Surface Mount Compatible (SMC) N/A Kisaran Suhu - Operasi -40° nganti 125°C Antarmuka Terminasi: Gaya Permukaan Gunung Arus Listrik - Maksimum saben Kontak 8.5A Tegangan - Maksimum 600V Solder Proses Data Duration ing Max. Suhu Proses (detik) 030 Bebas timbalKapabilitas Proses REFLOW Maks. Siklus ing Max. Suhu Proses 003 Suhu Proses maks. C 260 Info Material Referensi - Drawing Numbers Spesifikasi Aplikasi AS-43045-001-001 Spesifikasi Kemasan 430450001-PK-000 Spesifikasi Produk 430450001-PS-KO-000, 430450001-PS-SP-004, Drawing SD-004 -43045-003-000 Simbol/Data Tapak SYM-43045-2406-001 Ringkesan Tes 430450006-TS-000, TS-43045-001-001, TS-43045-002-001, TS-4012, TS-4012

 











Panas Tags: Molex 43025-1600 Twisted Wire Harness Cable 180mm Length For Electronic, China, Suppliers, Factory, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk